Управителен съвет и контролен съвет

by НСБИ

 

За периода 19.11.2022 г. до 2026 г. НАЦИOНАЛНО СДРУЖЕНИЕ БРОКЕРИ НА ИМОТИ се управлява от Управителен съвет в състав:

1. Кооперация ОАНИТ, ЕИК 130557892, гр. София чрез Илиана Петрова Василева.

2. „М Груп имоти“ ЕООД (предишно наименование „Арес Имоти” ЕООД), ЕИК 115851787, гр. Пловдив чрез Пламен Данаилов Матев

3. „Парагон” ЕООД, ЕИК 107537915, гр. Габрово чрез Радослав Христов Глухов

4. „Профит – 2000” ЕООД, ЕИК 115605180, гр. Пловдив чрез Иван Калоферов Пенчев

5. „Топ БГ дом 1“ ЕООД, ЕИК 206452377, гр. Несебър, чрез Анелия Георгиева Георгиева

6. „Друмева и Син“ ООД, ЕИК 148092130, гр. Варна чрез Валентин Георгиев Друмев

7. „Интрига” ООД, ЕИК 126725715, гр. Хасково чрез Красимира Маринова Стойчева

ПЛАМЕН МАТЕВ

Председател на „ Национално Сдружение брокери на имоти”

Пламен Матев е в бранша на недвижимите имоти повече от 25 години. От 1996-та година той управлява собствен бизнес чрез агенция „Арес”, чийто офис е в Пловдив. Агенцията се занимава с покупко-продажби и наеми на имоти в Пловдив и областта към настоящия момент представляващ „М Груп имоти“ ЕООД (предишно наименование „Арес Имоти” ЕООД) – гр.Пловдив, .

Пламен Матев има висше икономическо образование „Счетоводство и контрол” и магистратура „Финансов мениджмънт”. Средното си образование завършва в Севлиево, техникум по машиностроене. Женен е, с едно дете.

ИЛИАНА ВАСИЛЕВА

Заместник-председател на „Национално Сдружение брокери на имоти”

Илиана Василева е Председател на съвета на директорите на Кооперация ОАНИТ (“Обединени агенции за недвижими имоти и туризъм”). Управител е и на „Инвестконсулт Трейдинг” ООД от 1996 година насам. Живее и работи в София. В бранша на недвижимите имоти е от двадесет години – преди да създаде собствена агенция, тя последователно заема длъжностите брокер и управител на офис в агенция „Дариком” ООД. Илиана има три годишен опит в „Информационно обслужване” и адвокатска кантора – Христо Маринов.

Илиана Василева е магистър, специалност „Математика”, в Софийски университет. Преди това е завършила Национална природо-математическа гимназия, специалност Математика. Омъжена е, с една дъщеря.

РАДОСЛАВ ГЛУХОВ

Член на Управителния съвет на Национално Сдружение брокери на имоти”

Радослав Глухов е собственик и управител на „Парагон” ЕООД. Той има над 26 години опит в областта на недвижимите имоти и собствени web-разработки по база данни за недвижими имоти от 1998 година. От 1996-та година се е специализирал в продажба на реституирана едра и дребна градска собственост, цели промишлени предприятия, селски имоти с традиционна стара българска архитектура, бизнес имоти, парцели за промишлено и жилищно строителство, жилищни имоти. От 2007 година Радослав Глухов е лицензиран оценител на недвижими имоти с лиценз от Агенция по приватизация. От 2009 г. е член на Камарата на независимите оценители в България със сертификат за оценител на недвижими имоти.

Радослав Глухов е участвал активно с практически съвети в разработката и усъвършенстването на публичния интернет портал за недвижими имоти “imot.bg”.

Радослав Глухов работи и живее в град Габрово. Завършил е Техникум по механо-електротехника „Д-р Никола Василиади“ – Габрово и Национална спортна академия – София, специалност „Треньор по спортна стрелба”. Има опит като треньор по спортна стрелба, обществени мероприятия и управител на кафе-клуб. До 2006 година е бил активен състезател и шампион на България по стрелба с пистолет и е бивш член на националния отбор на България по спортна стрелба.  Неженен.

ИВАН ПЕНЧЕВ

Член на Управителния съвет на Национално Сдружение брокери на имоти”

Иван Пенчев е завършил средно образование- “Профисионална гимназия по механотехника” , град Пловдив. Висшето си образование завършва във Висше училище по агробизнес и развитие на регионите (ВУАРР) – Пловдив със специалност  “Човешки ресурси”. Работи в сферата на посредничеството при сделки  с недвижими имоти от 1995 г. като едноличен собственик на агенция “Профит” .
   От 2007 г. до 2011 г. се занимава  активно с политика като общински съветник в община “Родопи” , а от 2009 г. до 2011 г.  е председател на  комисията по “Териториално и селищно устройство” към община “Родопи”.
   От 2014 г. до 2017 г. е член на борда на директорите в общинска фирма  СО “Спектър”, стопанисваща сметището за строителни материали в село Първенец, обл. Пловдив.  От 2017 г. до 2019 г. е изпълнителен директор на предприятието.
   През 2018 г. – 2019 г. се дипломира със специалност “Строителен техник” в ПГАСГ “арх. Камен Петков” гр. Пловдив . Женен, с едно дете.         

КРАСИМИРА СТОЙЧЕВА

Член на Управителния съвет на Национално Сдружение брокери на имоти”

Красимира Стойчева завършва средно образование в Природо-математическа гимназия гр. Хасково с профил интензивно изучаване на биология и немски език. През 2013 г. се дипломира като магистър юрист в Русенски университет “Ангел Кънчев“. Владее отлично немски и английски език.

Работи в сферата на посредничество при сделки с недвижими имоти от 2012 г., от когато е съдружник в агенция за недвижими имоти „Интрига“ ООД, гр. Хасково, създадена през 2006 г. От 2013 г. е юрисконсулт на фирмата. През 2015 г. участва като законодателен сътрудник в програма за законодателни проучвания в Народното събрание на Република България. През 2016 г. агенция за недвижими имоти „Интрига“ ООД получава приз за най-динамично развиваща се компания на второ място в годишните награди на „Имоти нет“. От 2019 г. Красимира Стойчева е член на Адвокатска колегия – Хасково. Практикува в областта на гражданското право – вещно, семейно и наследствено право, реституция на имоти.

Семейна е , с една дъщеря.

АНЕЛИЯ ГЕОРГИЕВА

Член на Управителния съвет на Национално Сдружение брокери на имоти”

ВАЛЕНТИН ДРУМЕВ

Член на Управителния съвет на Национално Сдружение брокери на имоти”

Завършва средно образование в гр. Варна през 1998 година. През 2002 година се дипломира във ВСУ “Черноризец Храбър” със специалност “Международни икономически отношения” През 2008 г. завършва курс Certified International Property Specialist. През 2009 г. се обучава по „Национална програма за обучение на посредници на недвижими имоти“. Работи в областта на посредничеството при сделки с недвижими имоти от 2000 г. Управител и съдружник в „Друмева и син“ ООД, гр. Варна. С две деца.

Контролен съвет

  • Емил Кундев – председател
  • 0886 611 515                                        e-mail:4ser@mail.bg