ПЛАМЕН МАТЕВ

Председател на „Сдружение брокери на имоти”

Пламен Матев е в бранша на недвижимите имоти повече от 15 години. От 1996-та година той управлява собствен бизнес чрез агенция „Арес”, чийто офис е в Пловдив. Агенцията се занимава с покупко-продажби и наеми на имоти в Пловдив и областта.

Пламен Матев има висше икономическо образование „Счетоводство и контрол” и магистратура „Финансов мениджмънт”. Средното си образование завършва в Севлиево, техникум по машиностроене. Женен е, с едно дете.

 

ИЛИАНА ВАСИЛЕВА

Заместник-председател на „Сдружение брокери на имоти”

Илиана Василева е Председател на съвета на директорите на Кооперация ОАНИТ („Обединени агенции за недвижими имоти и туризъм“). Управител е и на „Инвестконсулт Трейдинг” ООД от 1996 година насам. Живее и работи в София. В бранша на недвижимите имоти е от двадесет години – преди да създаде собствена агенция, тя последователно заема длъжностите брокер и управител на офис в агенция „Дариком” ООД. Илиана има три годишен опит в „Информационно обслужване” и адвокатска кантора – Христо Маринов.

Илиана Василева е магистър, специалност „Математика”, в Софийски университет. Преди това е завършила Национална природо-математическа гимназия, специалност Математика. Омъжена е, с една дъщеря.

 

РАДОСЛАВ ГЛУХОВ

Член на Управителния съвет на „Сдружение брокери на имоти”

Радослав Глухов е собственик и управител на „Парагон” ЕООД. Той има над 18 години опит в областта на недвижимите имоти и собствени web-разработки по база данни за недвижими имоти от 1998 година. От 1996-та година се е специализирал в продажба на реституирана едра и дребна градска собственост, цели промишлени предприятия, селски имоти с традиционна стара българска архитектура, бизнес имоти, парцели за промишлено и жилищно строителство, жилищни имоти. От 2007 година Радослав Глухов е лицензиран оценител на недвижими имоти с лиценз от Агенция по приватизация. От 2009 г. е член на Камарата на независимите оценители в България със сертификат за оценител на недвижими имоти.

Радослав Глухов е участвал активно с практически съвети в разработката и усъвършенстването на публичния интернет портал за недвижими имоти “imot.bg”.

Радослав Глухов работи и живее в град Габрово. Завършил е Техникум по механо-електротехника „Д-р Никола Василиади“ – Габрово и Национална спортна академия – София, специалност „Треньор по спортна стрелба”. Има опит като треньор по спортна стрелба, обществени мероприятия и управител на кафе-клуб. До 2006 година е бил активен състезател и шампион на България по стрелба с пистолет и е бивш член на националния отбор на България по спортна стрелба.  Неженен.

ГАЛИНА ЦОНКОВА  

Член на Управителния съвет на „Сдружение брокери на имоти”

Галина Цонкова  е родена и живее в гр. Варна., на 44 год. Образование средно-специално. Омъжена , с двама синове. От 2004г. в  работи в сферата на посредничеството с недвижими имоти.  От 2009г. е собственик и брокер в РОСТО ЕООД с основен предмет на дейност  агенция за недвижими имоти.

ГЕОРГИ ТОДОРОВ

Член на Управителния съвет на „Сдружение брокери на имоти”

 Георги  Тодоров е на 40 г., роден е, живее и работи в гр. Варна. В сферата на недвижимите имоти е от 2001г. Работил е  като брокер и офис мениджър, а от   2010 г. е собственик и управител на „Уонтед” ЕООД, действащo под търговското наименование WANTED Real Estate.  Георги Тодоров  има 5 годишен опит в областта на мултилевъл маркетинга на позиция супервайзър. Завършил е Професионална гимназия по сградостроителство  „ Кольо Фичето“ гр. Варна.  Женен, с 2 деца.

ИВАН ПЕНЧЕВ

Член на Управителния съвет на „Сдружение брокери на имоти”

Иван Калоферов Пенчев е от гр. Пловдив и управител на  „Профит – 2000” ЕООД гр. Пловдив

РАДОСТИНА ШИВАЧЕВА

Член на Управителния съвет на „Сдружение брокери на имоти”

Радостина Петрова Шивачева е от гр. Бургас и управител на  „Виа егнация” ООД  гр.Бургас